Станови Скопје Македонија

Затворен Базен Куманово

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Затворен Олимписки Базен Куманово

Квадратура: 5,700 м2

Клиент: Општина Куманово

Тип на работа: Клуч на рака

Локација: Куманово, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com