Станови Скопје Македонија

Вуделго склад

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Вуделго Склад

Квадратура: 5,500 м2

Клиент: Вуделго

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com