Станови Скопје Македонија

Vero Кисела Вода

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Супермаркет Веро – Кисела Вода

Квадратура: 20,000 м2

Клиент: Интер Инжињеринг

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com