Станови Скопје Македонија

Ван Хол

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Ван Хол Фабрика за автобуси

Клиент: Торус Инжињеринг

Тип на работа: Подизведувачи на конструкција (Карабина)

Локација: Скопје-Бунарџик, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com