Станови Скопје Македонија

Училиште Живко Брајковски

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Основно Училиште Живко Брајковски

Квадратура: 4,800 м2

Клиент: Општина Бутел

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com