Станови Скопје Македонија

Стадион

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Градски Стадион- Скопје; Источна трибина
Квадратура: 2,500 м2
Клиент: Влада на Р. Македонија
Тип на работа: Конструкција (Карабина)
Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com