Станови Скопје Македонија

Семејна куќа ул. Славејко Арсов бб – Водно

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Семејна куќа ул. Славејко Арсов бб – Водно
Квадратура: 820 м2
Инвеститор: Весна и Нено Ендровски
Тип на работа: Карабина
Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com