Станови Скопје Македонија

Сала Куманово 2

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Спортска сала Куманово 2

Квадратура: 1,700 м2

Клиент: Кат Инг Градба

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Куманово, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com