Станови Скопје Македонија

Сала Куманово 1

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Спортска сала Куманово

Квадратура: 1,700 м2

Клиент: Општина Куманово

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Куманово, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com