Станови Скопје Македонија

Општина Бутел

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Градска Општина – Бутел
Квадратура: 3,500 м2
Клиент: Општина Бутел
Тип на работа: Клуч на рака
Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com