Станови Скопје Македонија

Станбена Зграда ул. Мајаковски бр.31 и 31а – Дебар Маало

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Станбена Зграда ул. Мајаковски бр.31/ 31A – Дебар Маало

Квадратура: 1,050 м2

Инвеститор: Мадра Груп

Тип на работа: Карабина

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com