Станови Скопје Македонија

Фабрика Карнем

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Карнем месна индустрија

Квадратура: 2.700 м2

Клиент: МИТ Карнем ДОО

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Гостивар, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com