Станови Скопје Македонија

Фабрика Бела

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Фабрика за текстил Бела Да се слика

Квадратура: 3,000 м2

Клиент: Бела

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com