Станови Скопје Македонија

Црква – Ѓорче

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Црква – Ѓорче Петров

Квадратура: 1,500 м2

Клиент: МПЦ

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com