Станови Скопје Македонија

Бензинска Пумпа

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Бензинска пумпа со додатни објекти
Квадратура: 800 м2
Клиент: Латиновски
Тип на работа: Конструкција (Карабина)
Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com