Станови Скопје Македонија

Хала Визбегово

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Хала Визбегово

Квадратура: 7.000 м2

Клиент: Реџеп и Исмаил Саит

Тип на работа: Конструкција (Карабина)

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com