Станови Скопје Македонија

Станбено – Деловна Зграда ул. Теодосиј Гологанов бр. 98 – Центар

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Станбено – Деловна Зграда ул. Теодосиј Гологанов бр. 98 – Центар

Квадратура: 1.100 м2

Инвеститор: Три Инвест ДОО

Тип на работа: Карабина

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com