Станови Скопје Македонија

Станбена Зграда ул. Миладин Поповиќ бр. 3 – Дебар Маало

Инфо за проектот

Опис за проектот

Име на проектот: Станбена Зграда ул. Миладин Поповиќ бр.3 – Дебар Маало

Квадратура: 600 м2

Инвеститор: Писевски

Тип на работа: Карабина

Локација: Скопје, Р. Македонија

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com