Станови Скопје Македонија

Посета на градежните активности на Болницата Неуромедика

Посета на градежните активности на Болницата Неуромедика

 

На 22.10.2015г. Директорот на Неуромедика Д-р Емил Угриновски заедно со менаџерскиот тим направија обиколка на градежните активности на Болницата Неуромедика.

8 месеци од поставувањето на камен-темелникот, можеме да кажеме дека изградбата тече во предвидениот рок и план, и се надеваме дека така ќе продолжи. Во тек е подигнување на 4 ниво или вториот спрат од градежниот план, а до крај на годината е предвидено комплетно да се заврши изградбата на карабината.

Инженерите на изведувачот детално ги презентираа досегашните градежни активности и објаснија како ќе продолжат со изградбата на болницата.

Оваа посета на менаџментот на Неуромедика е прво стапнување на тлото на Болницата, и по тој повод ги изненадија работниците со печено јагне за спроведениот труд.

www.neuromedica.com.mk

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com