Станови Скопје Македонија

Добредојдовте во
Д.С. Галаб
Локација: Скопје, Македонија
Име на проектот: Боними-Центар
Прочитајте повеќе
Локација: Скопје, Македонија
Име на проектот: Трговски Центар - City Mall
Прочитајте повеќе
Прочитајте повеќе
Локација: Скопје, Македонија
Име на проектот: Неуромедика

За Нас

Од своето основање до денес, ДС Галаб постојано се движи напред, како во однос на зголемувањето на бројот на своите вработени, пред се во сегментот на градежништвото, така и во постојаното надградување и подобрување на својата машинерија и опрема.

Услужуваме и јавни и приватни клиенти, а нудиме вештини и ресурси во областа на стратешкиот консалтинг, планирањето, инженерингот, управувањето со програми, управувањето со градежни работи и градежни конструкции. Ние обезбедуваме услуги за сите видови на клиенти.

Прочитајте повеќе...

Нашите проекти

Погледнете ги тековните проекти

Повеќе

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com